Ben je op zoek naar een
budget vriendelijke verblijf
in Oostende? Ibis Budget Oostende Airport is de geschikte keuze! 

De 102 compacte kamers bij ibis Budget Oostende Airport zijn praktisch ingericht. Op de kamer geniet je telkens van airconditioning en gratis WiFi. Het hotel ligt in een rustige omgeving, vlakbij het strand van Middelkerke en op fietsafstand van Oostende.  

CONTROLEER BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

Vorige slide
Volgende slide

Eten en drinken

Geniet van een lekker ontbijt bij ibis Budget Oostende Airport! Op ons ontbijtbuffet vind je onder andere koffiekoeken, brood, beleg, granola en fruit. Maar je kan er ook zelf een eitje koken of genieten van lekkere lokale producten! 

Zin in een drankje of een snelle hap? 

In onze bar vind je lokale biertjes en lekkere cocktails. Bij mooi weer kan je zelf genieten van een drankje op ons terras! 

Tuin en terras

Ons hotel beschikt over een erg ruim terras met een heel grote tuin! Bij mooi weer kan je buiten ontbijten of genieten van een drankje in de zon. Onze grote tuin is dan weer ideaal voor de kinderen om in te ravotten of om je hond even op los te laten lopen.

Mobiliteit

Kom je met de auto? Geen probleem! Ibis budget Oostende Airport beschikt over een erg ruime, afgesloten parking. Deze kost 15 euro per nacht. 

Heb je je fiets mee of ben je met de fiets gekomen? Op onze parking hebben we ook een ruime fietsenstalling met mogelijkheid tot het opladen van elektrische fietsen.