CONTROLEER BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

Luchthaven Oostende

Vlieg je vanaf de internationale luchthaven Oostende-Brugge naar je reisbestemming? Of wil je gewoon graag eens een bezoek brengen aan de luchthaven? Ibis Budget Oostende Airport ligt op slechts 2 km! 

Fort Napoleon

Fort Napoleon was het decor voor honderden jaren geschiedenis. De Fransen wachtten er bang de Engelsen op en Duitse soldaten gebruikten het als buffer tegen de geallieerden. Via een parcours langs de geschiedenis van het fort ontdek je alle (nieuwe) verhalen, leuk voor jong en oud! 

James Ensor Huis

Het James Ensorhuis is de plek waar Ensor tot aan zijn dood in 1949 leefde en werkte, en vrijwel meteen na zijn dood werd de woning ingericht als museum. Ondertussen werd het ook in haar oorspronkelijke staat en volle glorie gerestaureerd. Kortom, hét mekka voor fans van de kunstenaar. 

Crystal Ship

The Crystal Ship is het grootste festival in Europa rond kunst in de openbare ruimte. Je vindt er meer dan 50 gigantische muurschilderingen en kunstinterventies van wereldbekende artiesten, zowel nationale als internationale kunstenaars. Samen vormen deze werken een artistiek parcours in de stad. 

Mu.Zee

Mu.ZEE stelt als enige plek in de wereld scherp op moderne en hedendaagse kunst in België, van 1880 tot vandaag. Je kan er genieten van haar iconische gebouw, de prachtige collectie en de groeiende kennis over de kunst. Er wordt een inzicht gegeven in het fascinerende onaf verhaal van kunst in België, kunstenaar per kunstenaar. 

Domein Raversyde

Wandel door de bunkers en loopgraven van WO II. De meer dan 60 bunkers, observatieposten en geschutstellingen worden verbonden door twee kilometer aan open of onderaardse gangen. Samen goed voor één van de best bewaarde delen van de Duitse verdediginglinie ‘Atlantikwall’. Raversyde is een uniek stukje natuur aan onze Kust. 

Overzetboot

Een bezoekje brengen aan de Oosteroever vanuit Oostende centrum? Neem dan eens de overzetboot! Het is gratis en in minder dan 5 minuten bereik je de overkant. Op Oosteroever kan je de site rond de vismijn verkennen of een bezoekje brengen aan Fort Napoleon.